BASIS Telefoni kan reducere din virksomheds telefonregning

Nu har din virksomhed mulighed for at ringe til alle danske fastnet for kr. 79,20/md.*

Har din virksomhed en stor telefonisk kontaktflade er BASIS Telefoni det oplagte valg.
BASISTelefoni foregår via en lynhurtig fiberbredbåndsforbindelse, så din virksomhed undgår forsinkelser på samtaler og "knas på linjen". Basis Telefoni er konkurrencedygtig på pris, og løsningen er enkel i drift og indebærer, at I kan beholde den nuværende telefon som telefonnummer.

Som BASIS Telefoni-kunde har din virksomhed mulighed for at tilkøbe en række tillægstjenester.

Telefoni Fri Fastnet & Mobil er til virksomheder, der taler meget i telefon

Med Telefoni Fri Fastnet & Mobil betaler din virksomhed et fast månedligt beløb og får fri samtale til fastnetnumre og mobilnumre i Danmark ekskl. servicenumre.
Bestiller I Basis Telefoni, vælger I samtidig, om I ønsker nyt nummer eller at beholde det eksisterende. Et nyt nummer koster ikke noget, mens det koster kr. 239,20 at flytte et eksisterende nummer.

Forbrugsafregnet fastnettelefoni til virksomheden med lille telefonbehov

Forbrugsafregnet fastnettelefoni er løsningen, hvis I ikke taler meget i telefon i virksomheden, men gerne vil have en fastnettelefon. Abonnementet koster 15,20 kr./md, og I betaler derudover for den tid, I taler.

* Basis Telefoni forudsætter abonnement på Erhverv BASIS. Bindingsperioden er 12 måneder. Alle priser er gældende fra 1. maj 2014. Vi tager forbehold for fejl og ændringer.