Sådan forbedrer du balancen mellem dine medarbejderes arbejds- og privatliv

Medarbejderbredbånd med hastighedsgaranti er oplagt, hvis du ønsker en tilfreds og fleksibel medarbejder. Med en fiberbredbåndsforbindelse sikrer du en effektiv hjemmearbejdsplads, da medarbejdere kan sende og modtage data med høj hastighed. 

Som virksomhed kan du vælge mellem to typer medarbejderbredbånd

Hjemmearbejdsplads (firmabetalt)

Dygtige medarbejdere fortjener en hurtig og sikker fiberforbindelse, når de arbejder hjemme. Det får de med en hjemmearbejdsplads. En hjemmearbejdsplads giver de bedste forudsætninger for at få hverdagens til tider hektiske program til at gå op, og uden forstyrrelser fra kollegaer bliver hjemmearbejdsdagen ofte mere effektiv.

Bruttolønsordning

Med en fiberforbindelse får dine medarbejdere hurtig og stabil internet, hvor hele familien kan være på nettet samtidigt, uden at det påvirker hastigheden. Det gælder også, selvom børnene streamer fra hver sin enhed, og mor og far er på internettet. Og så får dine medarbejdere samme up- og download hastighed med hastighedsgaranti. 

Skab balance mellem arbejds- og privatliv

En typisk virksomhedsaftale dækker en internetforbindelse og fastnettelefoni. Ønsker medarbejderen yderligere ydelser er det muligt at supplere aftalen med f.eks. Waoo TV, der bliver aftalt og afregnet med RAH Fiberbredbånd udenom virksomheden. Derved får medarbejderen:

Internet

  • Lynhurtigt fibernet med hastighedsgaranti
  • Høj oppetid
  • Dedikeret salgs- og serviceteam
  • Administationsmodul
  • Én samlet faktura

Telefoni

  • Ring frit til almindelige fastnetnumre i Danmark døgnet rundt
  • Behold nuværende telefonnummer

Alt på én regning

Bestiller du medarbejderbredbånd til flere medarbejdere, kan du vælge at få det hele på én og samme regning. Dermed bevarer din virksomhed overblikket og sparer tid og penge på administration. Har du brug for yderligere informationer eller et uforpligtende møde, er du velkommen til at kontakte os.

Få professionel rådgivning af vores erhvervsteam

Jeanette G. Warning

Key Account Manager

Direkte: 41 78 08 18

Jacob Larsen Dalsgaard

Key Account Manager

Direkte: 23 46 00 46