Med fiber får du alle fordelene – og lidt til

Med en fiberløsning fra Waoo får du en fremtidssikret og stabil internetforbindelse. Waoo Fiber giver dig flere fordele:

• Danmarks bedste internet 7 år i træk - 2012-2018 (Kilde: Loyalty Group)
• Hastigheder op til 500/500 Mbit/s så familien kan være på nettet samtidig
• Hastighedsgaranti – du får med garanti den hastighed, du betaler for
• Du har mulighed for at tilkøbe Waoo TV eller Viasat TV i høj kvalitet

Se straks, om du kan få fiberbredbånd på din adresse

 

Du får samme hurtige hastighed ved up- og download

Du får den samme høje hastighed, uanset om du uploader billeder og videoer, spiller online eller foretager videoopkald. Og så er hastigheden så stabil, at du uden problemer kan tage en hjemmearbejdsdag ved computeren.

Hastighedsgaranti

Ud over vores hastighedsgaranti er der mange andre gode grunde til at vælge fiberbredbånd, TV og/eller telefoni hos Waoo. Med vores fiberbredbånd får du den bedst mulige kvalitet på de mange gode digitale oplevelser – i dag og i fremtiden.

Se mere om hastighedsgaranti her   

Waoo Smart WiFi

Waoo Smart WiFi er vores intelligente WiFi-løsning med den nyeste teknologi på området. Udover at du naturligvis kan benytte din computer, mobil og tablet trådløst, vil WiFi-sættet sikre, at du har den optimale forbindelse, uanset hvor du opholder dig i dit hjem.

Se filmen til højre eller Se mere om Smart WiFi her 

DANMARKS BEDSTE INTERNET - 7 ÅR I TRÆK

For 7. år i træk har vores kunder kåret Waoo som leverandør af Danmarks bedste internet. Det er vi stolte af!

Waoo Sikkerhedspakke

De fleste kender til risikoen for at få virus på sin computer, hvis man færdes på internettet. Som fiberkunde i RAH Fiberbredbånd får du en sikkerhedspakke med i købet, når du bestiller Waoo Fiber Light, Basic, Extra eller Full.

Se mere om Waoo Sikkerhedspakke 

Online harddisk

Få ekstra lagerplads med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full

Med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full får du ekstra lagerplads med en online harddisk, hvor du trygt kan gemme og dele alle dine billeder og filer – på den måde er de beskyttet, hvis din computer eller eksterne harddisk går i stykker, stjæles eller lignende.

Se mere om Online harddisk her 

Udvidet installation

I fiberpakkerne Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full er der inkluderet Udvidet Installation. Vi hjælper dig godt i gang med installationen af de(t) produkt(er), du har bestilt. Vi sørger blandt andet for at installere din Waoo Smart WiFi, så du kan gå på internettet uden kabel.

Udvidet Installation kan tilkøbes til både Waoo Fiber Light og Basic.

Se mere om udvidet installation her 

Din bolig stiger i værdi efter installation af fiberbredbånd

Undersøgelser viser, at kvaliteten af bredbånd har stor betydning, når du skal sælge din bolig. Vil du vide mere om, hvorfor din bolig stiger i værdi med fiber?

Læs mere om fiber og boligens værdi