04. maj 2016

Snart får de næste områder i Ringkøbing-Skjern tilbudt fiber

RAH EnergiMidt har fået taget godt hul på fiberaktiviteterne i Ringkøbing-Skjern Kommune. De første områder har opnået den nødvendige tilslutning, og borgerne tager godt imod fiberen. Næste stop på ruten bliver Dejbjerg, Stauning og en del af Ringkøbing.

I starten af året søsatte RAH EnergiMidt de første fiberkampagner i Ringkøbing-Skjern Kommune. Både Lem, Velling og Borris opland har nået målet og kan se frem til at få fiber inden længe. Udrulningen i Borris opland er allerede gået i gang. Samtidig har RAH EnergiMidt stadigvæk kampagner kørende i blandt andet sommerhusområderne Hegnet, Bjerregård og Vedersø Klit og er nu klar til at tage hul på nye områder.
- Polemikken omkring kommunens udbud har fået os til at ændre strategi, så vi foreløbig fokuserer på de områder, vi kan udrulle til uden de omtalte statsstøttekroner. Det vil sige byområderne, og dem fortsætter vi med. Interessen er stor, og vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan for at holde den aftale, vi har indgået med kommunen, mens vi venter på udfaldet af de klager, der er rettet mod udbuddet, forklarer Lars Kofoed Sørensen, forretningschef i RAH EnergiMidt.

De foreløbige kampagner har været en succes, og RAH EnergiMidt har mærket stor interesse fra borgerne i de første fiberområder.
- De mange skriverier om udbuddet har skabt lidt forvirring, og vi bliver vi mødt med mange spørgsmål, når vi er ude i kampagneområderne. Borgerne bliver usikre på, om de nu alligevel ikke har mulighed for at få fiber, og det er derfor vigtigt for os at slå fast, at vi fortsætter vores fiberudrulning, siger Lars Kofoed Sørensen videre.

Næste stop på fiberruten

Mens fiberkampagnerne i de tre sommerhusområder Hegnet, Bjerregård og Vedersø Klit fortsætter, tager RAH EnergiMidt nu hul på tre nye områder. Nemlig Dejbjerg, Stauning og en del af Ringkøbing.
- Vi tager stadigvæk imod bestillinger i de tre sommerhusområder. Vi er nået et godt stykke vej, og vi tror på, at vi kan nå målet, så vi fortsætter kampagnerne. Samtidig har vi nu lagt os fast på de næste områder, som bliver Dejbjerg og Stauning by og et område, der udgør cirka en femtedel af Ringkøbing, fortæller Lars Kofoed Sørensen.

De nye områder ligger placeret, så de giver god mening i forhold til RAH EnergiMidts allerede etablerede fibernet. Samtidig opfylder de kravene om at kunne etableres uden statsstøttekroner, da der er tale om byområder.
- Ringkøbing er jo en større by, og den kan vi ikke dække i et hug uden at være til for stor gene for borgerne. Derfor deler vi den op i fem og starter i den sydøstlige del på vej ud til Lem og Velling, hvor vi lige har afrundet vores seneste kampagne. Vi glæder os meget til at tage hul på de nye områder. Vi har allerede fået en del interessetilkendegivelser derfra, og flere lokale er begyndt at sprede det gode budskab om fiberen, slutter Lars Kofoed Sørensen.

RAH EnergiMidt starter de nye kampagner op i starten af næste uge, og målet for tilslutning i de nye områder er 30% i Ringkøbing og 40% i Dejbjerg og Stauning. Beboerne i de nye kampagneområder kan snart se frem til at modtage mere information fra RAH EnergiMidt.

For yderligere information:
Lars Kofoed Sørensen, forretningschef i RAH EnergiMidt
4178 0625 / lko@energimidt.dk

Seneste nyheder

18. januar 2017

RAH Fiberbredbånd fortsætter fiberudrulningen i Ringkøbing-Skjern kommune

Læs mere

15. december 2016

Holmsland Klit: Nu får flere sommerhusejere tilbudt fiber

Læs mere

29. november 2016

​​Skræddersyet fiberløsning til sommerhusejere i Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere