Optag TV-programmer uanset hvor du er

Se TV-programmer alle steder

Med tjenesten "Cloud Record" kan du gemme og se programmer på tværs af alle platforme, dvs. TV-bokse, computere, tablets og telefoner - uden meromkostning. Dermed kan du gemme et program fra f.eks. din TV-boks og se den på f.eks. din computer, tablet eller telefon. Du kan også gemme et program fra din telefon og se den på din TV-boks efterfølgende. Cloud Record sørger for at huske, hvor langt du kom i et program, så hvis du genoptager afspilningen fra en anden enhed, vil du blive spurgt, om du vil fortsætte, hvor du kom til.

Afspil optagede TV-programmer der, hvor du befinder dig

Med Cloud Record kan du gemme op til 30 programmer i 3 måneder. Du kan optage flere programmer samtidigt og lave serieoptagelser. På hver optagelse fremgår, hvilken dato den udløber. Optagelser der er ældre end 3 måneder slettes automatisk, og det er muligt at slette gemte programmer, hvis du løber tør for plads. Der kan forekomme enkelte programmer der ikke er optage-rettigheder til. I de tilfælde vil optagefunktionen ikke være synlig, når programmet vælges.

Har du en TV-boks med harddisk, vil dine optagelser på din harddisk-boks fortsat blive gemt lokalt på harddisken, og vil ikke kunne ses på andre enheder. Omvendt er det muligt at se optagelser, du har foretaget til skyen fra andre enheder (computer, tablet eller telefon) på TV-boksen med harddisk. Der ligger de sammen med de optagelser, du har foretaget på den indbyggede harddisk.

Få svar få dine spørgsmål omkring Cloud Record

Hvad er Cloud Record?

Med Cloud Record kan du gemme programmer i "skyen". Det vil sige, at programmer kan gemmes og afspilles på alle platforme. Tjenesten hedder "Cloud Record" og gør det muligt at gemme og se programmer på både TV-bokse, computere, smartphones og tablets.

Cloud Record husker også, hvor langt du kom i et program, så hvis du genoptager afspilningen fra en anden enhed, husker den stadig, hvor du er nået til – præcis som man kender det fra eksempelvis Netflix.

Cloud Record er tilgængelig for alle kunder med en Waoo TV-pakke og en TV-boks, og er en del af din Waoo TV-pakke.

Hvorfor skal jeg have en TV-boks for at bruge Cloud Record?

Cloud Record er en digital tjeneste på linje med de øvrige – f.eks. Start Forfra og Pause.
Vi har valgt at knytte de digitale tjenester med TV-boksen, da det giver den bedste helhedsoplevelse, hvor du har mulighed for at se videre på din computer, smartphone eller tablet.

Hvor meget kan jeg optage?

Med Cloud Record kan du gemme op til 30 programmer i 3 måneder. Du kan lave 30 samtidige optagelser, ligesom det bliver muligt at lave serieoptagelser. På hver optagelse fremgår det, hvilken dato det udløber. Optagelser, der er ældre end 3 måneder, slettes automatisk.

Der kan være enkelte programmer, der ikke er optage-rettigheder til. I de tilfælde vil optagefunktionen ikke være synlig, når programmet vælges. Både på TV-boks og på de mobile enheder er der en indikation af, hvor meget kapacitet, der er brugt, og hvor meget, der er ledigt.

Hvilke TV-bokse virker det på?

Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse. 

Hvilke andre enheder virker Cloud Record på?

Cloud Record kan benyttes på Web, iPad og iPhone, Android tablet og Android telefon.
iPad og iPhone: hent app'en her
Android tablet og telefon: hent app'en her
Web (PC og MAC): waoo.tv.

Kom godt i gang med Cloud Record på din TV-boks
Se vores vejledning her

Kom godt i gang med Cloud Record på din computer, smartphone og tablet med Waoo Web TV
Se vores vejledning her

Hvordan optager jeg med Cloud Record?

Cloud Record

For at benytte tjenesten skal du vælge det program, du gerne vil optage via f.eks. din TV-guide. Når du trykker på programmet, kan du se tjenesten "Cloud Record". Tryk på den og optagelsen går i gang eller planlægges.

Du kan både optage programmer, der er i gang, men også programmer, der kommer på et senere tidspunkt. Startes optagelsen midt i et program, vil man have hele programmet tilgængeligt. Dette kan f.eks. være nyttigt, hvis du ikke har tid til "Start Forfra" men først har mulighed for at se programmet på et senere tidspunkt. Der kommer et lille rundt optage-ikon ud for det program, du optager.

Kom godt i gang med Cloud Record på din TV-boks
Se vores vejledning her

Kom godt i gang med Cloud Record på din computer, smartphone og tablet med Waoo Web TV
Se vores vejledning her

Kan jeg lave serieoptagelser?

Ja. Ønsker du at optage en serie skal dette vælges, når optagelsen planlægges. Vær opmærksom på, at en serieoptagelse nemt kan fylde din Cloud Record op. En serieoptagelse af TV Avisen, vil f.eks. hurtigt nå op på 30 programmer.

Planlæg optagelse _ Cloud Record

Du kan også optage direkte ved at trykke på optageknappen på din fjernbetjening.

To Prikker_Cloud Record Ikonet med to prikker indikerer, at en serieoptagelse er valgt. 

Hvor ligger mine optagelser?

Optagelser_Cloud Record
Gå ind i menuen ’Optagelser’. Afspilning af optagelser sker fra menupunktet ’Gemte optagelser’. Her kan du se en liste over de programmer, du har gemt og de programmer, der optages lige nu. Vær opmærksom på, at denne liste inkluderer optagelser, der er planlagt på andre enheder f.eks. en mobiltelefon. Vælg det program, der skal afspilles og tryk på ’se optagelse’ eller tryk på ’Play’-knappen på fjernbetjeningen.
Under samme menupunkt kan du slette optagelser, og i bunden kan du se hvor meget ledig plads, der er tilbage.

Gemte_Cloud Record
I menupunktet ’Planlagte optagelser’ kan du se de fremtidige optagelser, du har planlagt. Har du fortrudt en planlagt optagelse, kan denne også slettes her.

Hvordan virker det med Air 7130 og 7310 TV-boksen med harddisk?

De optagelser, du optager på din 7310 harddisk boks, bliver gemt lokalt på harddisken og vil ikke kunne ses på andre enheder.

De optagelser du har foretaget på andre enheder (mobil, tablet eller computer) kan ses på 7310 boksen under "Optagelser". Der ligger de sammen med de optagelser, du har foretaget på den indbyggede harddisk.

Ud for programmer, der gemmes på TV-boksens harddisk, står der ”Aldrig” under Udløb. Det indikerer, at dette program gemmes så længe du ønsker det, hvorimod Cloud Record programmer har en udløbsdato.

Program_Cloud Record

Hvor kan jeg bruge Cloud Record?

Du kan bruge Cloud overalt fra dine mobiler, tablets og web i Danmark, blot du har adgang til internet fra en dansk IP-adresse enten via WiFi eller mobildata. 

Hvorfor kan jeg ikke se alle kanaler fra min TV-pakke på Waoo Web TV?

Det skyldes, at ikke alle TV-kanalleverandører har godkendt visning af deres programmer på Web TV.

Hvordan bruger jeg Cloud Record på web, mobil og tablet?

Udover på TV-boksen finder du Cloud Record på Waoo Web TV på websitet waoo.tv eller som en app til iOS og Android. For at komme i gang med at bruge Cloud Record skal du oprette en bruger på waoo.tv ved at følge vejledningen. Hvis du vil se Waoo Web TV via browseren på din computer, er det også via waoo.tv. Ønsker du at se Waoo Web TV via dine enheder, kan du hente vores Waoo Web TV apps her:

iPad og iPhone: hent app'en her
Android tablet og telefon: hent app'en her

Kom godt i gang med Cloud Record på din computer, smartphone og tablet med Waoo Web TV
Se vores vejledning her

Kan jeg bruge airplay?

Ja, det kan du. Waoo Web TV understøtter afspilning af optagelserne via AirPlay på iPhone og iPad. Vi understøtter Apple TV 4 og nyere.

Kan jeg bruge Chromecast?

I øjeblikket understøtter vi ikke Cromecast.

Kan jeg forhindre en optagelse i at blive slettet eller at andre ser mine optagelser?

Nej, du kan ikke forhindre programmer i at blive slettet.

Ja, du kan låse et program, så det ikke kan afspilles, med mindre du har den PIN kode, optagelsen er låst med. På den måde kan du f.eks. forhindre børn i at se optagelser, du vurderer, ikke er egnet for dem.

Indtast PIN_Cloud Record

Man skal indtaste PIN kode for at låse og låse op. Efter de 3 måneder slettes programmet, selvom det er markeret som låst.

Hvorfor kan jeg "kun" gemme 30 programmer i 3 måneder?

Vi mener, at de fleste kunder har en interesse i at se langt de fleste optagelser inden for 30 dage. Derfor udløber optagelser efter 3 måneder, så listen af optagelser ikke bliver for uoverskuelig.

Hvilke forskelle er der på Cloud Record og en indbygget harddisk?

På en indbygget harddisk kan du optage et udsnit af en udsendelse. På Cloud Record vil du altid optage hele udsendelsen. Hvis du trykker ”Cloud Record” midt i en udsendelse, vil HELE udsendelsen blive gemt, og ikke kun den resterende del. Når du afspiller en optaget udsendelse, vil den spørge, om du vil starte fra tidspunktet optagelsen startede, eller om du vil starte udsendelsen forfra.

På en indbygget harddisk kan du optage alle programmer fra din TV-guide. Med Cloud Record er der enkelte programmer, der ikke er rettigheder til at optage. Der vil ligeledes være Cloud Record-optagede programmer, der ikke tillader spoling ved afspilning.

Hvilken billedkvalitet er der på Cloud Record?

På en indbygget harddisk kan du optage et udsnit af en udsendelse. På Cloud Record vil du altid optage hele udsendelsen. Hvis du trykker ”Cloud Record” midt i en udsendelse, vil HELE udsendelsen blive gemt, og ikke kun den resterende del. Når du afspiller en optaget udsendelse, vil den spørge, om du vil starte fra tidspunktet optagelsen startede, eller om du vil starte udsendelsen forfra.

På en indbygget harddisk kan du optage alle programmer fra din TV-guide. Med Cloud Record er der enkelte programmer, der ikke er rettigheder til at optage. Der vil ligeledes være Cloud Record-optagede programmer, der ikke tillader spoling ved afspilning.

Hvor hurtigt er optagelserne tilgængelige på andre enheder?

Så snart du har lavet en optagelse eller foretaget en ændring i Cloud Record, vil dette være synligt på dine øvrige enheder. Det kan dog være nødvendigt at opdatere websiden eller genstarte appen, for at ændringerne vises.

Hvorfor udvider I ikke bare Start Forfra til 3 måneder?

Dels har vi ikke rettigheder til dette, og dels vil vi gerne tilbyde en personlig TV-oplevelse, så det er let at finde de ønskede programmer. 

Hvorfor kan jeg ikke spole i alle programmer?

Der er kun rettigheder til at spole i programmer, der ikke sender reklamer. Det betyder at du f.eks. ville kunne spole på DR1 men ikke på TV2.