Er du klar til 4K - fremtidens TV-format?

Med en TV-boks fra Waoo kan du modtage 4K TV*, som er fremtidens TV-format med en opløsning, der er fire gange højere end det almindelige HD-format.

Det får du med en 4K TV-boks fra Waoo

Netflix på din TV-boks

Med en TV-boks fra Waoo får du direkte adgang til Netflix, hvis du samtidig har et Netflix-abonnement. Så kan du streame massevis af serier og film i 4K* på vores nye 4K TV-boks ved ét enkelt klik på fjernbetjeningens Netflix-knap.
*Kræver et Netflix 4K-abonnement, som ikke er inkluderet.

Kanalbutikken

Som noget helt unikt kan du med din TV-boks bestille én eller flere yndlingskanaler eller TV-pakker via din fjernbetjening i Kanalbutikken direkte hjemme fra sofaen og oven i købet se dem med det samme.

Waoo Web TV

Tag din TV-pakke med dig, når du forlader dit hjem. Så kan du både se Waoo Web TV i sommerhuset, bilen eller hvor du vil, så længe det er i Danmark. Se mere om Waoo Web TV her 

RF (radiostyret) fjernbetjening

TV-boksen understøtter både infrarød (IR) og radiofrekvens (RF). RF betyder, at du kan gemme boksen væk i et skab og ikke behøver at pege direkte på boksen, når den skal betjenes.

TV-arkiv og on-demand

Waoo TV-arkiv og on demand – få adgang til 48 timers arkiv på flere TV-kanaler samt DR TV. Se mere om Waoo TV-Arkiv her 

Pause

Med en TV-boks og en TV-pakke fra Waoo kan du pause en lang række programmer. Bliver du forstyrret midt i din yndlingsserie, kan du bare pause og starte igen, når du er klar.

Start Forfra

Nåede du ikke at få starten med? Med en TV-boks og en af Waoos TV-pakker, er det ikke noget problem, da du kan starte en lang række programmer forfra.

Waoo Bio – din hjemmebiograf

Waoo Bio giver dig direkte adgang til at leje mere end 10.000 film via TV-boksen. Vælg mellem premierefilm og klassikere. Filmene afleverer sig selv efter 48 timer. Se mere om Waoo Bio her 

Leje eller køb af ekstra TV-bokse

Leje af én TV-boks medfølger i dit Waoo TV-abonnement. Har du brug for ekstra TV-bokse, kan du vælge at leje eller købe disse.

Se en gennemgang af vores 4K TV-boks lavet i samarbejde med recordere.dk:

Waoo 4K tv-boks from recordere on Vimeo- Adgang til Netflix kræver abonnement hos Netflix