Waoo Web TV er for hele familien

Kunne du godt bruge et ekstra fjernsyn i din husstand? Det får du på en måde med Waoo Web TV. Faktisk får du mere end ét, for du kan oprette op til fem brugerkonti og se Web TV på op til fem enheder – dog kun på to enheder på samme tid. Når du er logget på dit trådløse netværk, kan du tage dine TV-kanaler med dig rundt i hjemmet og se dem, lige der hvor du har lyst. Se nyhederne i køkkenet, sporten på kontoret, tegnefilm på børneværelset eller filmen i sengen – du bestemmer selv.

Antallet af TV-kanaler, som du har adgang til via Waoo Web TV afhænger af, hvilken TV pakke du abonnerer på. Uanset om du er til serier, film, reality eller sport, er underholdningen altid sikret, også når du og familien vil se forskellige programmer på samme tid.

Waoo Web TV – som du vil ha det

Web TV giver dig en række muligheder når du ser TV. Du får nemlig adgang til Start forfra, Pause af programmer, TV Arkiv (48 timer) og Cloud Record (optage programmer og gemme i skyen). Ser her hvordan du opretter dig som bruger på Waoo Web TV: 

Web TV for Apple iOS

Med TV fra Waoo kan du se Web TV på din iPhone, iPad og via Airplay på Apple TV.

Hent app'en her...

Web TV på Andriod

Med TV fra Waoo kan du se Web TV på dine Android-enheder.

Hent app'en her...

Filmfavoritter på Web TV

Læn dig tilbage og vær klar til at nyde masser af gode film uden at det koster dig ekstra. Se store blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere, lige når det passer dig. Med FilmFavoritter får du adgang til et filmarkiv med et stort udvalg af film fra de mest populære genrer. FilmFavoritter rummer både nogle af de mest velkendte titler, men også mere kunstneriske film; herunder prisbelønnede mesterværker. En række titler bliver skiftet ud hver måned, så der hele tiden er nye film at vælge mellem i de over 200 titler. Det kræver blot at du har en lille, favorit eller stor TV pakke.